Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

De Factuur is meer dan alleen facturen aanmaken en versturen. Lees meer over de vele mogelijkheden van De Factuur!

Abeelding facturen maken en versturen

Facturen maken en versturen

Maakt u nog facturen aan met Excel of in Word? Via De Factuur maakt u eenvoudig facturen en verstuurt u ze elektronisch in een knip. Dat bespaart u heel wat tijd en zorgen.

Afbeelding klantenbeheer

Klantenbeheer

Zonder degelijke database kan u uw klanten onmogelijk beheren. De Factuur doet dat voor u! De software verzamelt alle klantengegevens en zorgt ervoor dat u die steeds onmiddellijk bij de hand hebt.

Afbeelding herinneringssysteem

Herinneringssysteem

Openstaande facturen van klanten vergeten we liever niet. De Factuur biedt u een mooi overzicht van de status van elke factuur en herinnert u aan onbetaalde facturen.

Afbeelding meerdere verzendopties

Meerdere verzendopties

Een muis. Meer heeft u niet nodig om uw facturen met De Factuur te versturen. U kiest zelf hoe. Online of via de Post . Of u kiest voor beide.

Afbeelding data opnieuw opvragen

Data opnieuw opvragen

Iedereen wist wel eens data. Maar wat als u die opnieuw nodig hebt nadien? Dankzij back-ups kunnen we al uw gewiste data opnieuw terugplaatsen.

Afbeelding overal toegankelijk

Overal toegankelijk

Onze software draait volledig online. Zo kan u met uw login en uw wachtwoord probleemloos met De Factuur werken waar en wanneer u dit wil.  Of dat nu thuis, op uw kantoor of op reis is.

Ga nu aan de slag!

Registreer uw account en overtuig uzelf!

Eerste maand gratis

Registreer nu

Factureren in een muisklik

De Factuur wil ondernemers helpen om op zeer eenvoudige wijze professioneel te factureren. Gedaan met factureren in Word of Excel!